Përfshihuni në PeerTube Backstage video

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinPeerTube Backstage video po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

368

Vargje

18

Gjuhë

100,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për PeerTube Backstage video përmban aktualisht 368 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 100,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e PeerTube Backstage video, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në PeerTube Backstage video