Përfshihuni në PeerTube

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinPeerTube po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

7168

Vargje

67

Gjuhë

99,8%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për PeerTube përmban aktualisht 7168 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 99,8%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e PeerTube, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti