Përfshihuni në PeerTube Search Index

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinPeerTube Search Index po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

126

Vargje

29

Gjuhë

100,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për PeerTube Search Index përmban aktualisht 126 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 100,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e PeerTube Search Index, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti