Translation

terms
English

Showing only subset of the strings as there were too many matches.

Component Translation Difference to current string
This translation Propagated Translated Mobilizon/Android App
The following string has different context, but the same source.
Translated Mobilizon/Frontend
The following strings have different sources, but the same context.
Translated Mobilizon/Backend CondicionsMantingues les adreces IP associades a usuàries registrades no més de 12 mesos.
Translated Mobilizon/Backend CPer facilitar les tasques de moderació, per exemple, per comparar la teva IP amb d'altres conegudes per determinar
evasió d'un bloqueig o altres violacions de les c
ondicions.
Translated Mobilizon/Backend CondicionsPolítica de privacitat
Translated Mobilizon/Backend CondicionsPots obtenir més informació sobre com recollim i usem informació de les persones usuàries del servei a <a href="/privacy">la nostra política de privacitat</a>.
Translated Mobilizon/Backend Condicionstinuar fent servir el Servei després que les Condicions revisades hagin entrat en vigor, implica l'acceptació d'aquestes noves Condicions.
Translated Mobilizon/Backend CondicionsSi no estat connectat, no emmagatzemem cap informació en el teu dispositiu, tret que participis anònimament en una activitat. En aquest cas específic, desem el resum (hash) d'un identificador únic de l'activitat i el teu estat d'assistència en el navegador, de manera que ho puguem mostrar sense que tinguis cap sessió oberta. L'única conseqüència d'esborrar aquesta informació és que deixarem de mostrar el teu estat d'assistència en el teu navegador.
Translated Mobilizon/Backend CondicionsAlgunes condicions que apareixen seguidament, siguin tècniques o d'altra mena, cobreixen conceptes que poden ser difícils d'entendre. Proporcionem un <a href="/glossary">glossari</a> per ajudar-te a entendre-les millor.
Translated Mobilizon/Backend CondicionsNo podem responsabilitzar-nos d'errors de programació o administratius que facin visible el teu contingut a una audència més gran que la desitjada. A part dels limitats drets que tenim sobre el teu contingut, conserves tots els drets del contingut que publiquis, enllacis i que facis disponible de qualsevol altra manera a traves del Servei.
Empty Mobilizon/Backend
Empty Mobilizon/Backend
Empty Mobilizon/Backend
Empty Mobilizon/Backend
Translated Mobilizon/Backend CondicionsSi aquest servidor està als USA: Els nostres llocs, productes i serveis estan dirigits a persones d'almenys 13 anys d'edat. Si tens menys de 13 anys, seguint les obligacions de la COPPA (<a href="https://en.wikipedia.org/wiki/Children%27s_Online_Privacy_Protection_Act">Llei de protecció de la privacitat online dels infants</a>), si us plau, no facis servir aquest lloc.
Translated Mobilizon/Backend CAcceptar aquestes condicions
Translated Mobilizon/Backend Condicionstinguts iŀlegals, que poguessin comportar responsabilitats;
Translated Mobilizon/Backend CondicionsVersió curta
Translated Mobilizon/Backend CondicionsFinalment, el vostre ús del Servei també està subjecte a l'acceptació de <a href="/rules">les normes pròpies de la instància</a> relatives al codi de conducta i normes de moderació. Trencar aquestes normes pot implicar la suspensió o retirada del vostre compte.
Translated Mobilizon/Backend CondicionsVirus, dades corrompudes o qualsevol altre tipus de malware o arxius destructius o nocius.

Loading…

User avatar fadelkon

New translation

Mobilizon / Android AppCatalan

a year ago
Browse all component changes

Glossary

English Catalan
No related strings found in the glossary.

String information

Key
terms
Flags
java-format
String age
a year ago
Source string age
a year ago
Translation file
app/src/main/res/values-ca/strings.xml, string 32