Përfshihuni në What is PeerTube video

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinWhat is PeerTube video po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

56

Vargje

40

Gjuhë

100,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për What is PeerTube video përmban aktualisht 56 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 100,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e What is PeerTube video, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti