Përfshihuni në joinpeertube

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinjoinpeertube po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

1314

Vargje

38

Gjuhë

78,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për joinpeertube përmban aktualisht 1314 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 78,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e joinpeertube, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti