Përfshihuni në Framasoft

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinFramasoft po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

347

Vargje

25

Gjuhë

16,6%

Të përkthyer

Projektimi i përkthimit për Framasoft në shqip përmban 347 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 16,6%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Framasoft, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti