English Dutch
An user <strong>deleted</strong> its account Een gebruiker <strong>Verwijderde</strong> zijn account
Delete account Verwijder account
User account deletion Gebruiker account Verwijderen
Delete my account Verwijder mijn account
Deleting your account will delete all your files and data from the apps you use, such as calendar and contacts. Het verwijderen van uw account verwijderd al uw Bestanden en Gegevens van de apps die dit gebruiken, zoals kalendar and contacten.
This action is irreversible! Deze actie kan niet ongedaan worden!
After confirming the deletion of your account, you will be redirected to the login page. Na bevestiging van het verwijderen van u account, zal je doorgestuurd worden naar de login pagina.
You are the only user of this instance, you can't delete your account. Je bent de enige gebruiker in deze cloud, U kunt uw account niet verwijderen.
You are the only admin of this instance, you can't delete your account. U bent de enige admin van deze instancy, U kunt uw account niet verwijderen.
Do you really wish to delete your account? Wilt u echt uw account verwijderen?
Check this to confirm the deletion request Vink aan om verwijdering te bevestigen
Deleting your data… Data word verwijderd…
Error while deleting the account Error tijdens verwijderen van account